10 تاثیر مخربی که حسادت بر شما می گذارد

  • انتشار: ۱۹ جوزا ۱۳۹۸
  • سرویس: سلامت
  • شناسه مطلب: 63476

اگر خیال می کنید حسادت کردن چندان مشکل بزرگی نیست، بهتر است مجددا به آن فکر کنید. همه در مورد حسادت می دانند. شاید شما فکر کنید که کمی حسادت برای زندگی مشترک و ازدواج مفید است یا اینکه وقتی شریک زندگی تان حسادت می کند به این معناست که به شما اهمیت می دهد.

اگر با حسادت دست و پنجه نرم می کنید کافیست با خود روراست باشید تا ببینید چه قدر مخرب و آزار دهنده است.

حسادت نه تنها برای رابطه شما مفید نیست بلکه برای خود شما هم خوب نخواهد بود.

خوب نیست که حسادت به یک عادت برای شما تبدیل شود زیرا به سختی می توانید آن را کنار بگذارید.

شاید سعی کرده باشید آن را ترک کرده و دیگر حسادت نکنید. احتمالا سخت تلاش کرده اید که افکار مربوط به حسادت را از ذهن تان پاک کرده و کاری نکنید که باعث پشیمانی تان شود.

اگر شما هنوز به سادگی تحریک می شوید، هر روز شریک زندگی تان را چک می کنید، خودتان را با دیگران مقایسه کرده و نگرانید که شریک تان به شما خیانت کند، باید فورا در رفتار و افکارتان تغییر ایجاد نمایید.

گاهی اوقات هنگامی که شما با یک رفتار تند و زننده مانند حسودی در ستیز و جدال هستید، فرصت این را دارید که جزئیات را با وضوح بیشتری ببینید.

اگر رابطه ای شاد و همراه با اعتماد می خواهید بهتر است تغییر را آغاز کنید.

ده تاثیری که حسادت بر شما و رابطه تان می گذارد را بخوانید تا بتوانید با دانستن مضرات آن بهتر به کنار گذاشتنش فکر کنید و در این راه مصمم تر شوید.

حسادت باعث ایجاد مشکلات زیر می شود:

1- سلامت جسمی شما را تهدید می کند. حسادت استرس زا است و داشتن استرس در طولانی مدت می تواند سلامتی تان را به خطر بیندازد.

فشار خون بالا، سر درد، اسپاسم عضلانی، دردهای شکمی، زخم معده، مشکلات عصبی و حتی حمله قلبی یا سکته مغزی می توانند از مشکلات احتمالی ناشی از استرس باشند.

2- سلامت روانی شما را به خطر می اندازد.

انواع خاصی از اختلالات روانی وجود دارد که از حسادت بسیار شدید حاصل می شود اما حتی اشکال رایج تر و کمرنگ تر حسادت هم می تواند به سلامت روانی و احساسی شما آسیب وارد کند.

به نوشته هفت گنج،افسردگی، عدم تمرکز، نوسانات خلق و خو، اضطراب و بی خوابی تنها چند نمونه از صدمات ناشی از حسادت هستند.

نظرات(۰ دیدگاه)

نظر شما چیست؟