وزیر خارجه آلمان: پایان توافقنامه هسته ای با ایران، خطر وقوع جنگ را افزایش می دهد

  • انتشار: ۱۵ قوس ۱۳۹۶
  • سرویس: بین المللسیاست
  • شناسه مطلب: 34051

زیگمار گابریل وزیر امور خارجه آلمان در ادامه ضمن هشدار نسبت به پایان توافقنامه هسته ای با ایران گفت این مسئله خطر وقوع جنگ را افزایش می دهد و امنیت بین المللی را به خطر خواهد انداخت.

وزیر امور خارجه آلمان روز سه شنبه اعلام کرد کشورش باید ضمن اتخاذ رویکردی قاطعانه تر در سیاست خارجی، به جای دنباله روی از آمریکا بیشتر منافع خاص خود را مورد لحاظ قرار دهد.

زیگمار گابریل، وزیر خارجه آلمان که در جمع عده ای از سیاسمتداران و نمایندگان دولت در بنیاد کوربر سخن می گفت با اشاره به این نکته که دیدگاه سنتی آمریکا ناظر بر ایفای نقشی حفاظتی در حال فروپاشی است، تصریح کرد: کنارکشیدن آمریکا (از ایفای نقشی بین المللی) تنها به سیاست های خاص یک رئیس جمهور بستگی ندارد و این رویکرد با اعلام نتیجه انتخابات بعدی دچار تغییرات اساسی نمی شود.»

وزیر خارجه آلمان همچنین خاطرنشان کرد که آلمان باید به سرمایه گذاری در همکاری خود با آمریکا به عنوان شریک تجاری ادامه دهد اما در عین حال در مواقع وجود اختلاف نظر بایست برای دفاع از منافع خود قاطعیت بیشتری داشته باشد.

آقای گابریل به عنوان نمونه به تحرم های روسیه اشاره کرد که کنگره آمریکا تابستان گذشته بر ضد این کشور وضع کرد. این تحریم ها با تاثیر مخرب بر اقتصاد آلمان مانع ادامه همکاری شرکت‌های آلمانی در پروژه‌های خطوط لوله گاز روسیه شده اند.

وزیر امور خارجه آلمان در ادامه ضمن هشدار نسبت به پایان توافقنامه هسته ای با ایران گفت این مسئله خطر وقوع جنگ را افزایش می دهد و امنیت بین المللی را به خطر خواهد انداخت.

رئیس دستگاه دیپلماسی آلمان همچنین با مخالفت نسبت به هر اقدامی در جهت تایید به رسمیت شناخته شدن بیت المقدس از سوی آمریکا به عنوان پایتخت اسرائیل گفت: «آلمان نباید منتظر تصمیم های واشنگتن بماند و یا به واکنش نسبت به این تصمیم ها اکتفا کند. ما باید موضع خود را به صراحت اعلام کنیم و به متحدانمان بفهمانیم که حد و حدود همکاری و همبستگی ما تا کجاست.»

بر اساس محتویات تحقیقی که توسط بنیاد کوربر منتشر شده شهروندان آلمانی دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا را چالشی بزرگتر از رهبران مستبد کوریای شمالی، روسیه و یا ترکیه برای سیاست خارجی کشورشان می دانند.

نظرات(۰ دیدگاه)

نظر شما چیست؟