پیرسینگ چیست؟ [انواع پیرسینگ + عوارض پیرسینگ]

  • انتشار: ۲۳ دلو ۱۳۹۸
  • سرویس: اطلس پلاس
  • شناسه مطلب: 77586

اولین نکته ای که در باب پیرسینگ ممکن است توجه شما را جلب کند، عکس هایی از ماشین های پاکستانی است که از هر قسمت آن یک چیزی به قصد تزئین آویزان شده است. برخی انسان های امروز نیز انگار برای آویزان کردن اشیاء زینتی به خود عضو کم می آورند و آرزو می کنند کاش هشت پا به دنیا آمده بودند تا به جای ده انگشت بیست انگشت داشتند و می توانستند انگشترهای بیشتری دست کنند.

قدیم ها، خانم ها با یک سرخاب و سفیداب جذاب می شدند و آقایان با پوشیدن یک دست لباس نو چنان خرامان خرامان راه می رفتند که گویی کبک دری ساق پای در قدح خون زده باشد.

بشر مدرن اما برای جذاب نشان دادن خود از ده ها روش عجیب و قریب استفاده می کند که یکی از آنها همین پیرسینگ می باشد.

با ما در سرویس اطلس پلاس همراه باشید تا اطلاعات جالبی در مورد پیرسینگ نصیب تان شود.

پیرسینگ چیست؟

پیرسینگ یکی از روش هایی است که بشر امروز از آن برای جذاب نشان دادن خود استفاده می کند؛ در این روش فرد پوست خود را سوراخ می کند تا از آن جواهر آلات و زیور آلات آویزان نماید.

پیرسینگ چیست

امروزه مردانی را می بینید که مانند خانم ها گوش های خود را سوراخ می کنند و از آن گوشواره می آویزند و حتی بینی، گونه، گوشه لب، روی زبان، کنار ناف و دندان آنها نیز بدون سوراخ نمانده است.

پیرسینگ یا همان سوراخ کردن پوست بدن در نواحی مختلف امروزه طرفداران زیادی پیدا کرده است. رایج ترین شکل پیرسینگ اما سوراخ کردن بینی و لب می باشد اگرچه در برخی کشورها انسان ها از سوراخ کردن نقاط شرمگاهی خود نیز ابایی ندارند.

امروزه مردان و زنان کنار بینی خود را سوراخ می کنند تا از آن حلقه های طلایی آویزان کنند، از زبان و دندان خود جواهرات توپی شکل آویزان می کنند وحتی روی گونه ها و کنار ابروهای آنان نیز از سوراخ کردن در امان نمانده اند.  

علاقه مندان به پیرسینگ مواظب باشند!

علاقه مندان به پیرسینگ در کنار توجه به جذاب نشان دادن خود از طریق ایجاد سوراخ در نواحی مختلف بدن، باید به سلامت خود نیز توجه کنند؛ در صورتیکه سوراخ های ایجاد شده در نواحی مختلف بدن دچار عفونت شود، بیماری هایی چون هپاتیت در کمین آنهاست وحتی ممکن است این عفونت به اندام های داخلی بدنشان نفوذ کند. زمانیکه برای پرسینگ به آرایشگاه ها و کلینیک های زیبایی مراجعه می کنید از بهداشت آنها و وسایل مورد استفاده اطمینان حاصل کنید.

تاریخچه

اگرچه پیرسینگ در دنیای امروز در بیشتر کشورهای دنیا رسم شده اما تاریخچه آن به ۱۵۰۰ سال قبل از میلاد باز می گردد. در آن زمان مردمان کشورهایی مثل هندوستان، خاورمیانه و برخی کشورهای آفریقایی بینی، لب ها، ناف، آلت تناسلی و نوک سینه خود را سوراخ می کردند. سوراخ کردن نوک سینه در مردان این سرزمین ها نشان شجاعت بود. زنان نیز به تبعیت از مردان خود این کار را انجام می دادند.

سوراخ کردن بینی، لب ها و ناف که امروزه همان پیرسینگ خوانده می شود در بین افراد قبایل مختلف، متفاوت بود: برخی ها لب را به صورت نعلبکی و بعضی دیگر کناره های بینی یا وسط آن را برای انداختن جواهرات سوراخ می کردند.   

پیرسینگ در دنیای امروز

پیرسینگ در دنیای مدرن امروزی اما از ۵۰ سال پیش در اروپا شروع شد: برخی گروه های موسیقی، گروه های هم جنس باز در بریتانیا و گروه های خاصی مانند پانک ها در امریکا برای اینکه نشان دهند از دیگران متفاوت هستند قسمت های مختلف بدن خود را سوراخ و از جواهرات استفاده می کردند. ابتدا پسران پانزده تا بیست ساله به این کار روی آوردند و چیزی نگذشت که زنان و مردان با سن بالاتر هم به تقلید از خوانندگان و هنرپیشه های مورد علاقه خود از این کار استقبال کردند.

پیرسینگ لب

پیرسینگ بینی

همان طور که گفتیم پیرسینگ بینی و گوش از رایج ترین نوع پیرسینگ در دنیا می باشد. پیرسینگ بینی انواع مختلفی دارد: در یک نوع از آن، یک سوراخ دائمی توسط دکتر متخصص بر روی بینی ایجاد می شود تا از آن حلقه، زنجیر و برخی سنگ های گرانقیمت آویزان شود.

در نوع دیگر پرسینگ بینی، دیگر بینی سوراخ نمی شود بلکه از حلقه هایی برای این کار استفاده می شود، حلقه ها بر روی خود دارای فضای کوچکی هستند و زمانیکه روی پره های بینی قرار بگیرند، محکم می شوند.  

پیرسینگ های نوع دیگری نیز وجود دارد که به پیرسینگ چسپی معروف است، این مدل ها که بیشتر از سنگ های گرانقیمت ساخته می شوند بر روی پوست بینی قرار گرفته به پوست می چسپند.  

عوارض پیرسینگ

طرفداران سوراخ کردن پوست برای آویزان نمودن زیورآلات حتما قبل از دست زدن به این کار باید با عوارض و عواقب آن آشنا گردند.

پیرسینگ می تواند عفونت و پارگی عصب و درد و رنج طولانی را به همراه داشته باشد. “عفونت، حساسیت، خونریزی و گوشت اضافه، پارگی بافت ها، اختلال در بارداری و حتی سرطان از دیگر عواقب سوراخ کردن پوست بدن یا همان پیرسینگ است.”