میکرونیدلینگ چیست و چه کاربردی دارد؟

  • انتشار: ۲۷ دلو ۱۳۹۸
  • سرویس: اطلس پلاس
  • شناسه مطلب: 77919

آیا می دانید میکرونیدلینگ چیست ؟ شیوع چشمگیر اعمال زیبایی، در بین مردان و زنان ایرانی بسیار محسوس است. هر روز هم به لیست بلند بالای خدمات زیبایی آپشن های متعددی اضافه می شود. میکرونیدلینگ هم یکی از خدماتی است که در مراکز زیبایی پوست ارائه می شود.

این روزها در شبکه های اجتماعی شاهد تبلیغات گسترده ای در خصوص زیبایی پوست و مو هستیم. تبلیغاتی که هر کسی را، هر چند نیاز به هیچ عملی نداشته باشد، تحریک به انجامِ حداقل یکی از آنها می کند.

اگر موهای کم پشتی دارید، می توانید در یک جلسه به موی دلخواهتان برسید. اگر پیشانی شما در هنگام صحبت کردن چین و چروک می افتد، می توانید بوتاکس کنید و از اخم کردن و چروک افتادن پیشانی تان جلوگیری کنید.

اگر بینی شما نقصی دارد، می توانید با یک عمل جراحی ساده و حتی تزریق ژل نقایص بینی خود را بر طرف کنید. گونه بکارید، ژل تزریق کنید و صورت خود را هم حتما زاویه سازی کنید!

اگر صورت تان دچار افتادگی شده هم می توانید از تکنولوژی میکرونیدلینگ استفاده کنید!

کاربرد میکرونیدلینگ چیست

در این روش که به آن نیدلینگ پوست نیز گفته می شود از ابزاری استفاده می شود که دارای سوزن های بسیار ریز و متراکم می باشد. میکرونیدلیگ روشی نوین برای جوان سازی پوست است.

این روش برای بهسازی بافت پوست و از بین بردن چین و چروک های ریز و اسکار های پوستی انجام می شود. کسانی که دارای جای جوش است و یا اسکارهای واضحی در پوست هستند می توانند از این روش استفاده کنند.

میکرونیدلینگ چیست

چرا از میکرونیدلینگ استفاده کنیم

زمانی که پوست شما دچار افتادگی شود و یا کلاژن های خود را از دست داده باشد. شما می توانید با استفاده از این روش پوست خود را سفت تر و جوان تر کنید.

سوزن هایی که در دستگاه میکرونیدلینگ تعبیه شده است، باعث می شود سوراخ هایی در سطح پوست ایجاد شود. سوراخ های ایجاد شده بر پوست خاصیت درمانی دارند.

این سوزن های ریز با آسیب های کوچکی که به پوست می زند، باعث افزایش تولید کلاژن در پوست می شود. در نتیجه این کار خطوط ریزی که در سطح پوست ایجاد شده پر می شوند و ظاهری جوان و سفت به پوست صورت شما می دهد.

خواص میکرونیدلیگ چیست

اگر یک روز خواستید ازمیکرونیدلینگ برای جوان سازی پوست تان استفاده کنید، بهتر است قبل از انجام آن، بدانید که کارایی و خواص میکرونیدینگ چیست و دقیقا به شما چه خدماتی را ارائه می دهد.

قرار نیست ما در این مقاله میکرونیدینگ را تبلیغ کنیم اما این روشِ تقریبا نوین یک راه طبیعی برای جوان سازی پوست است. پوست را سفت می کند و اگر کلاژن سازی در آن متوقف شده باشد به احیای کلاژن ها کمک می کند و افزایش تولید کلاژن و پروتئین را در نواحی تحت درمان به دنبال دارد.

این روش باعث می شود روی پوست شما سوراخ های ریزی ایجاد شود و این کار باعث ترمیم و بازسازی پوست می شود. در بعضی از این دستگاه ها مقداری سرم و مواد مغذی وارد حفره های پوست می شوند و نتیجه کار را بهتر می کنند.

مراحل اجرای میکرونیدلینگ چیست

زمانی که به مرکز زیبایی برای انجام این روش مراجعه می کنید، پزشک بعد از معاینه و در صورت تشخیص، با توضیح در خصوص این که کار میکرونیدلینگ چیست، دستور به انجام آن می دهد.

ابتدا باید سطح صورت شما با کرم های بی حس کننده، بی حس شود. بعد از این که پوست بی حس شد، با گاز استریل مواد سِر کننده از صورت پاک می شود.

زمانی که صورت عاری از مواد بی حس کننده شد، روی سطح پوست را آغشته به مواد مغذی و سرم های مخصوص می کنند. بعد از آن پزشک متخصص شروع به انجام نیدلینگ می کند.

پزشک سوزن ها را در نواحی مختلف صورت و هر قسمتی که نیاز به نیلدلینگ دارد فرو می کند، در هر قسمت از صورت نسبت بافتش از عمق کم و زیاد سوزن استفاده می شود.

زمانی که کار میکرونیدلینگ در بر می گیرد، در حدود نیم ساعت است. بعد از این فرآیند، صورت شما ممکن است دچار تورم و کبودی شود. اما اصلا نگران نباشید، بعد از گذشت چند روز این کبودی و تورم رفع می شود.

پوست بعد از انجام میکرونیدلینگ شروع به تولید کلاژن می کند، رنگ آن هم تا حدودی روشن می شود. اما برای اینکه نتیجه بهتری بگیرید، توصیه می شود در چند جلسه این روش را دنبال کنید.

مضرات میکرونیدلینگ چیست

شاید قبل از انجام این روش برای تان سوال پیش بیاید که عوارض و یا خطرات میکرونیدلینگ چیست؟ در ادامه این مطلب به برخی عوارضی که ممکن است بعد از انجام نیدلینگ به وجود بیاید اشاره می کنیم.

  • یکی از عوارض شایع نیدلینگ صورت تورم و قرمزی پوست بعد از انجام کار است.
  • سخت شدن پوست صورت در قسمت هایی از پوست که تحت درمان هستند از دیگر عوارض این کار می باشد.
  • در برخی موارد (در صورت داشتن آکنه و اگزما) ممکن است باعث تشدید عفونت های پوستی و یا اگزما و آکنه شود.

اگر دچار این مشکلات در پوست خودتان هستید به هیچ عنوان از روش میکرونیدلینگ برای طراوت بخشی و سفت شدن پوست تان استفاده نکنید، زیرا ممکن است باعث بروز درد سرهای متعدد برای شما شود.

اقدامات بعد از نیدلینگ

  • در صورت امکان به مدت سه تا ۷ روز از منزل خارج نشوید. زمانی که پوست شما بهبود نسبی پیدا کرد می توانید از خانه خارج شوید.
  • سعی کنید تا ۲۴ ساعت بعد از انجام نیدلینگ از کرم های ضد آفتاب استفاده نکنید.
  • از آرایش کردن تا ۱۲ ساعت بعد از نیدلینگ به شدت پرهیز کنید.
  • از انجام ورزش های شدید و تمرین های ورزشی تا ۱۲ ساعت بعد از نیدلینگ خودداری کنید.
  • بعد از چند ساعت می توانید صورت تان را بشوید و خون هایی که خشک شده را تمیز کنید.
  • تا دو هفته هم سعی کنید در معرض نور خورشید قرار نگیرید.

هزینه تقریبی نیدلینگ

با توجه به تعدد مراکز و خدمات زیبایی مبلغ این کار ممکن است متفاوت باشد. هر چند شما با تهیه دستگاه آن می توانید خودتان در خانه صورت خود را میکرونیدلینگ کنید، اما قیمت انجام نیدلینگ در اکثر مراکز زیبایی هر جلسه بین ۳۰۰ تا ۳۵۰ تومان می باشد.