مرگ ۲۰ هزار نفر در خانه‌های سالمندان انگلیس

  • انتشار: ۱۲ اسد ۱۳۹۹
  • سرویس: بین الملل
  • شناسه مطلب: 90782

شبکه ۴ تلویزیون انگلیس مرگ دست کم ۲۰ هزار سالمند در خانه‌های سالمندان این کشور طی شیوع ویروس همه گیر کرونا را رسوایی ملی دانست. 

به گزارش این شبکه تلویزیونی، کر استارمر، رهبر حزب کارگر انگلیس گفت: تا ۱۲ مارس، دولت به طور رسمی اعلام کرد: همچنان احتمالش بسیار بعید است که افرادی که در آسایشگاه‌ها نگهداری می‌شوند، مبتلا شوند. 

ماجرای خانه سالمندان هزلینگتن در روزندر ولی، مشابه ماجرای بسیاری از دیگر خانه‌های سالمندان در سراسر انگلیس است.

فلورنس بری، ساکن هزلینگتن بود و برای اینکه از او مراقبت و نگهداری کنند به خانه سالمندان رفت، اما پس از آنکه به خانه سالمندان نقل مکان کرد، بیمار شد و به بیمارستان انتقال یافت.

فلورنس یکی از ۲۵ هزار بیماری است که بدون معاینه و آزمایش از بیمارستان به خانه‌های سالمندان بازگردانده شدند تا از فشاری که نظام بهداشت انگلیس (ان اچ اس) تحمل می‌کند، کاسته شود.

یکی از افراد ساکن در خانه سالمندان در انگلیس می گوید که دولت فکر می‌کند فکر خوبی است که آن‌ها را در خانه‌های سالمندان بچپاند. اما این اقدام وحشتناک است.

براساس این گزارش، دولت انگلیس ادعا کرده که از زمان شروع شیوع این بیماری همه گیر، از خانه‌های سالمندان حفاظت کرده است. در هزلینگتن، ۱۵ بیمار بی آنکه هیچ آزمایشی برای تشخیص کرونا بدهند، از بیمارستان‌های نظام بهداشت ملی انگلیس مرخص و به خانه‌های سالمندان بازگردانده شدند. مسئولان خانه سالمندان هزلینگتن هم مانند بسیاری از خانه‌های سالمندان دیگر عقیده دارند به خاطر سیاست دولت در چنین وضعیتی قرار گرفتند.

مارک که برای دیدن مادرش به خانه سالمندان رفته بود گفت: از آنچه در داخل خانه سالمندان دیدم تعجب کردم. شاید ۳۵ تن از کارکنان را دیدم که هیچ گونه تجهیزات محافظ شخصی نداشتند و فاصله اجتماعی را رعایت نمی‌کردند. از چیزی که دیدم شوکه شدم.

مسئولان خانه سالمندان هزلینگتن می‌گویند تجهیزات محافظ دریافت خواهند کرد. اما تا اواسط ماه آوریل، وعده‌های دولت درباره تامین تجهیزات محافظ شخصی هنوز محقق نشده بود. فقط بخشی از تجهیزات لازم در اختیار خانه‌های سالمندان قرار گرفت و بیماری از کنترل خارج شد.

یکی از پرسنل این خانه سالمندان هم گفت: ما همواره به دنبال تجهیزات محافظ شخصی بوده ایم. لباس محافظ و دستکش زیادی نداریم. ماسک نداریم.

مشکلات در خانه سالمندان هزلینگتن به قدری زیادی بود که کارکنان وقتی برای پاسخگویی تماس‌های تلفونی نداشتند.

بستگان یکی از ساکنان خانه سالمندان گفت: وقتی تماس می‌گرفتم، تلفن زنگ می‌خورد، اما کسی آن را جواب نمی‌داد.

یکی دیگر از بستگان سالمندان گفت: می‌دانستم که آنجا یک خبری هست. اما نمی‌توانستم هیچ اطلاعاتی بگیرم. خیلی سخت و ناراحت کننده بود.

به باور او عمق فاجعه ناگهان در تیتر اخبار ظاهر شد. خانه‌های سالمندان به کانون شیوع این بیماری همه گیر در کشورمان تبدیل شدند و تلفاتی که داشتیم، ما را از نظر میزان مرگ و میر کرونا به یکی از کشور‌های برتر در اروپا تبدیل کرد.

نظرات(۰ دیدگاه)

نظر شما چیست؟