باران ماهی و قورباغه چگونه اتفاق می افتد؟ + نمونه هایی از بارش اشیاء عجیب

  • انتشار: ۴ ثور ۱۳۹۹
  • سرویس: اطلس پلاس
  • شناسه مطلب: 84186

باران ماهی پدیده ای باور نکردنی که در برخی نقاط دنیا به وقوع پیوسته است. اگر می خواهید درباره این پدیده شگرف بیشتر بدانید این مقاله را دنبال کنید.

تعبیر ما از بارش باران، روند طبیعی آن یعنی همان تبخیر آب رودخانه ها و دریاها و تبدیل شدن آنها به ابر و حرکت ابرها و در نهایت بارش باران است.

اما این که از آسمان چیزی غیر از آب ببارد، هم عجیب است و هم اگر به چشم خودمان نبینیم باور کردن آن بسیار مشکل است.

 بارش ماهی ها، کرم ها، قوباغه ها و حتی حیوانات بزرگ تر از این ها، چیزی است که مردم برخی از کشورها به چشم خود دیده اند و واقعیتی است که از نظر علمی توجیه کافی ندارد.

باران ماهی و قورباغه

گاهی اوقات در برخی کشورها اتفاقات عجیب و پدیده های شگفت انگیزی رخ می دهد. باران ماهی یکی از همین اتفاقات است که بسیار عجیب و غیر قابل باور می نماید.

کشور انگلیس معمولا از آن دسته کشورهایی است که با این اتفاقات بیگانه نیست و سالانه پدیده های عجیب و غریب زیادی در آن رخ می دهد.

تا به حال باران ماهی و باران قورباغه از آن دست باران هایی بوده است که این کشور به خود دیده است. در هندوراس نیز چندین سال پی در پی بارش ماهی اتفاق افتاد.

این پدیده در شهر یورو هندوراس در هر سال دو بار در ماه می یا ژوئن بعد از یک رعد و برق و طوفان شدید اتفاق می افتد که در حدود ۲ ساعت و یا بیشتر هزاران ماهی از آسمان بر سر مردمان این شهر می بارد.

باران ماهی
باران ماهی

بعد از آن که بارش باران ماهی تمام شد و سطح شهر پر از ماهی گردید، ساکنان شهر مقداری از این ماهی ها را برای مصرف خود به خانه می برند.

تحقیقات بسیاری صورت گرفته است تا دلیل این بارش ها معلوم شود، چیزی که دانشمندان در این زمینه به دست آوردند این است که ماهی هایی که از آسمان به زمین می بارد با ماهی هایی که در آب های آن منطقه وجود دارند متفاوت است.

این ماهی ها گاهی به صورت زنده و گاه مرده و تکه تکه شده از آسمان فرود می آیند، برخی از این ماهی ها نیز یخ زده و با قالب های یخ هستند.

در طی قرن های گذشته بارش حیواناتی نظیر قورباغه، مار، ماهی و سایر حیوانات دریایی را مردم به چشم خود دیده اند. این پدیده عجیب از نظر علمی نیز دلیل قانع کننده ای ندارد و دلایل کافی برای رخ دادن آن به دست نیامده است.

یکی از تئوری هایی که در این رابطه وجود دارد این است که، اگر جسمی و یا جانوری روی سطح دریا شناور باشد می توانند یک مسافت طولانی به وسیله پدیده های دریایی حمل و جا به جا شوند.

به همین دلیل است که شهرهایی که دور از دریا و یا دریاچه ها قرار دارند چنین اتفاقی برای شان عجیب و نادر است.

باران گوشت و خون

شاید بشود باران آبزیان و دریا نشینان را با چنین تئوری هایی توجیه کرد اما باران غیر آبزیان را با چه توجیهی می توان عنوان کرد. مثلا در قرن نوزدهم در کشور ایتالیا باران خون گزارش شده است.

برای این باران نظریه ها بر این مبنی است که بروز بادهای پر سرعت و بسیار شدید باعث شده اند که پرنده ها در آسمان به دو قسمت تقسیم شوند و خون آنها به زمین ببارد، اما عجیب این بود که لاشه ای از این پرنده ها روی زمین وجود نداشت و آنچه که می بارید خون هایی بود که مانند باران زمین را مزین کرده بود!

در سال ۱۸۶۹ نیز در کالیفرنیا باران گوشت و خون رخ داده است! این باران به مدت ۵ دقیقه باریده است و به نقل از محلی ها و کارگران مشغول به کار، ابری قرمز دقایقی قبل از این اتفاق در آسمان ظاهر شده است.

خلاصه این که غیر از باران ماهی، بارش های عجیب دیگری نیز در اقصی نقاط جهان رخ داده است که شاید باور کردن آنها کار آسانی نباشد.

مردم کشور هند نیز شاهد باران هایی بوده اند که به رنگ قرمز از آسمان جاری می شده و رنگ آن به حدی بوده است که لباس های سفیدی که مردم بر تن داشته اند به رنگ صورتی تبدیل شده است. بنا بر نظر محققان این باران به دلیل وجود نوعی هاگ قارچ رخ داده است!

یکی از بارش های عجیب دیگر غیر از باران ماهی باران بلال می باشد! این بارش جزء آن دسته از باران هایی است که به مدت ۴ سال ادامه داشته است.

مردم در کلرادوی آمریکا از سال ۱۹۸۲ به مدت ۴ سال شاهد باران بلال بودند و جالب این است که در آن نزدیکی ها هیچ زمینی که در آن بلال کشت شود وجود نداشت و به همین دلیل هیچ گاه معلوم نشد که بارش بلال از کجا منشأ گرفته بود و دلیل آن چه بود.

از دیگر باران هایی که می توان غیر از باران ماهی به آن اشاره کرد، بارش قورباغه است. در یکی از شهرهای شمالی صربستان مردم شاهد بارش هزاران قورباغه از آسمان به زمین بودند.

تحقیقاتی که درباره این قورباغه ها انجام گرفته بود نشان می داد که این قورباغه ها به هیچ عنوان متعلق به آن منطقه نبودند. این که چرا این اتفاق افتاده است و چه شرایط آب و هوایی باعث رخ دادن این گونه بارش ها می شود هنوز از نظر علم دلیل قانع کننده ای ندارد.

زمانی که علم برای این گونه پدیده ها دلیل محکمی ارائه ندهد مردم شروع می کنند به افسانه سازی و تعبیرات عامی دلیلی می شود بر وقوع برخی اتفاقات.

مثلا در مورد باران ماهی که در هندوراس اتفاق می افتاد، افسانه های محلی این پدیده را برکت و رحمت الهی می دانستند که به دلیل دعایی که یکی از مبلغین مذهبی در حق مردم آن منطقه کرده بود اتفاق می افتاد.

آنها می گفتند یک مبلغ مذهبی در سال ۱۸۶۰ به منطقه آنها سفر کرده است و برای مردم فقیر آنجا و رفع گرسنگی آنها از خداوند خواسته است تا به آنها غذا عطا نماید و از آن پس مردم آن منطقه شاهد بارش باران ماهی بر فراز شهر خود بودند.