شماری از زنان افغانستانی در برابر نمایندهگی سازمان ملل در جنیوا دست به اعتراض زدند
- انتشار: ۲۰ سنبله ۱۴۰۲
- سرویس:
- شناسه مطلب: 152684

شماری از زنان افغانستانی در برابر نمایندهگی سازمان ملل در جنیوا دست به اعتراض زده و خواستار به رسمیت شناسی آپارتاید جنسیتی در افغانستان از سوی طالبان توسط این سازمان شدهاند.
این زنان روز دوشنبه، ۲۰ سنبله، در کنار راهاندازی این اعتراض نامهای از دختران معترض و فعالان مدنی را به داخل شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد فرستادهاند.
آنان انگیزه این کارشان را هماهنگی با زنان افغانستان عنوان کردهاند.
این در حالی است که هماکنون پنجاهوچهارمین اجلاس شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در جنیوا، مقر اروپایی سازمان ملل متحد در حال برگزاری است.
فرشته عباسی، پژوهشگر بخش آسیا در دیدهبان حقوق بشر گفت که با صدای بلند برای مردم افغانستان در این نشست اشتراک میکند.
وضعیت حقوق بشر در افغانستان یکی از موضوعات قابل بحث در این نشست خواهد بود.
گفتنی است که با رویکارآمدن طالبان، کشورهای جهان و نهادهای حقوق بشری همواره از وضعیت حقوق بشری شهروندان کشور و نقض آن توسط طالبان ابراز نگرانی کردهاند.
نظرات(۰ دیدگاه)