اوچا: میلیونها زن و کودک در افغانستان به آب پاک و خدمات بهداشتی دسترسی ندارند
- انتشار: ۱۳ سنبله ۱۴۰۲
- سرویس: تیتر 2
- شناسه مطلب: 151832

دفتر هماهنگکننده کمکهای بشردوستانه سازمان ملل متحد در افغانستان (اوچا) گفته است میلیونها زن و کودک در افغانستان بهدلیل کمبود بودجه به آب سالم و خدمات بهداشتی دسترسی ندارند.
اوچا روز دوشنبه، ۱۳ سنبله، با نشر پیامی در شکه اجتماعی ایکس نوشته که کمبود منابع مالی به این معنا است که یک میلیون زن و دختر لوازم صحی دریافت نخواهند کرد.
به گفته اوچا، دو میلیون تن حمایت از دسترسی به آب آشامیدنی و بهداشت و لوازم بهداشتی را از دست خواهند داد و دستکم یکونیم میلیون کودک و حدود یک میلیون معلول در این زمینه با چالش جدی روبهرو میشوند.
این نهاد تصریح کرده است که در ادامه سال روان میلادی در افغانستان ۶.۳ میلیون تن به آب سالم، ۴.۳ میلیون تن به تشناب بهداشتی و سهونیم میلیون تن دیگر به خدمات بهداشتی دسترسی نخواهند داشت.
پیش از این نیز اوچا از کمبود بودجه هشدار داده بود.
کمبود آب آشامیدنی صحی از معضل بزرگ فراراه شهروندان کشور است.
با رویکارآمدن طالبان در افغانستان، کشورهای جهان و نهادهای مددرسان از وضعیت وخیم بشری شهروندان کشور هشدار دادهاند.
نظرات(۰ دیدگاه)