استولتنبرگ: تا زمانی که پوتین سلاح خود را زمین نگذارد جنگ اکراین ادامه خواهد داشت

  • انتشار: ۲۶ سنبله ۱۴۰۲
  • سرویس: بین الملل
  • شناسه مطلب: 153272

با گذشت بیش از ۲۰ ماه از آغاز حمله مسکو به اوکراین، ینس استولتنبرگ، دبیرکل سازمان پیمان اتلانتیک شمالی (ناتو)، می‌گوید که جهان باید به یک نبرد طولانی در این کشور آماده شود.

ینس استولتنبرگ، در مصاحبه‌ای با گروه رسانه‌ای «فونک» که امروز یک‌شنبه، ۱۷ سپتامبر، منتشر شد گفته که جهان نباید انتظار پایان زودهنگام جنگ در اوکراین را داشته باشد.

او در این گفت‌وگو تاکید کرده است: «بیشتر جنگ‌ها بیش از آنچه که در زمان شروع آن‌ها پیش‌بینی می‌شود، طول می‌کشد. بنابراین ما باید برای یک جنگ طولانی در اوکراین آماده شویم.»

به باور دبیرکل ناتو، مسکو و کی‌یف زمانی به صلح دست پیدا می‌کنند که ولادیمیر پوتین، رییس جمهور روسیه، سلاح خود را به زمین بگذارد.

استولتنبرگ تصریح کرده است: «همه ما خواهان یک صلح سریع هستیم. اما در عین حال ما باید این را بپذیریم که اگر رییس جمهور، ولادیمیر زلنسکی و اوکراینی‌ها دست از جنگ بردارند، کشورشان دیگر وجود نخواهد داشت. از سوی دیگر، اگر رییس جمهور، ولادیمیرپوتین و روسیه سلاح‌های خود را زمین بگذارند، صلح خواهیم داشت.»

این مقام ارشد ناتو همچنان در مورد تمایل اوکراین برای پیوستن به این پیمان نظامی گفته که کی‌یف برای پیوستن به آن نزدیک شده است.

استولتنبرگ توضیح داده است: «شکی نیست که دیر یا زود اوکراین به ناتو خواهد پیوست.»

روسیه در ماه فبروری ۲۰۲۲ حملاتش را به اوکراین آغاز کرد. از مان تهاجم روسیه به اوکراین، مسکو توانست، بخش‌های از اوکراین را تصرف کند.

به‌رغم کمک‌های میلیاردی نظامی و غیرنظامی کشورهای متحد کی‌یف، اما ارتش اوکراین با گذشت چندین ماه از آغاز ضد حمله، آنچه کشورهای غربی انتظارش را داشتند، دست‌آوردی به همراه نداشته است.

دبیرکل ناتو در حالی از طولانی شدن جنگ در اوکراین خبر می‌دهد که چند ماه پیش برخی از کشورها از جمله چین و ترکیه، از تلاش‌های‌شان برای پایان جنگ در این کشور خبر دادند.

نظرات(۰ دیدگاه)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *