اتحادیه اروپا: عقب‌نشینی از حقوق زنان در افغانستان قابل قبول نیست

  • انتشار: ۲۸ سنبله ۱۴۰۲
  • سرویس: تیتر 1
  • شناسه مطلب: 153512

هم‌زمان با برگزاری هفتادوهشتمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیوریارک، اتحادیه اروپا می‌گوید که عقب‌نشینی از حقوق زنان در افغانستان، برای این اتحادیه غیرقابل قبول است.

اتحادیه اروپا دوشنبه‌شب، ۲۷ سنبله، در بیانیه‌ای گفته است که این اتحادیه نقض حقوق بشر به‌ویژه حقوق زنان از سوی طالبان در افغانستان را به‌شدت محکوم می‌کند.

به گفته این نهاد، طالبان پس از تسلط دوباره‌شان بر افغانستان، این گروه محدودیت‌های زیادی را در زمینه آموزش و تحصیل، کار و گشت‌وگذار علیه زنان وضع کرده است.

در بیانیه اتحادیه اروپا آمده است: «ما از طالبان می‌خواهیم که به همه موارد نقض حقوق بشر و نقض قوانین بین‌المللی بشردوستانه در افغانستان پایان دهند.»

در بیانه همچنان آمده است که اتحادیه اروپا به حمایت خود از زنان افغانستانی به‌هدف رسیدن به حقوق سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی‌شان ادامه می‌دهد.

در این بیانیه تصریح شده است: «تعامل ساختاریافته با فعالان حقوق زنان و جامعه مدنی گسترده‌تر از طریق اتحادیه اروپا در کابل و در سطوح مختلف در بروکسل صورت می‌گیرد.»

در همین حال، این اتحادیه از فراهم‌سازی یک گفتمان بزرگ به هدف شریک‌سازی خواسته‌ها و چالش‌های زنان با رهبران زن افغانستانی خبر داده است.

قرار است قطع‌نامه اتحادیه اروپا در مورد حمایت از زنان افغانستانی توسط معاون رییس جمهور سویس، در هفتادوهشتمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل در نیوریاک ارایه شود.

نظرات(۰ دیدگاه)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *