عذرخواهی رئیس جمهور بعد از اظهارات روز گذشته اش در مورد استفاده از چادر

  • انتشار: ۱۲ قوس ۱۳۹۶
  • سرویس: اجتماعیتیتر 2
  • شناسه مطلب: 33960

بعد از اظهارات رئیس جمهور غنی در نشست روز گذشته در کابل، که با واکنش هایی روبرو بود، امروز ارگ ریاست جمهوری با نشر بیانیه ای گفته است؛ اشرف غنی رییس جمهور کشور در پیوند به سخنان اخیرش که گفته بود هرکس توانایی ثابت کردن ادعاهای خود را ندارد، چادر بپوشد، عذرخواهی کرد.

ارگ ریاست جمهوری امروز یکشنبه با نشر اعلامیه‌ای گفته است که رییس جمهوری اراده‌ی اهانت به زنان را نداشته و از این سخنانش تعبیر سو شده است.

در اعلامیه آمده است “متاسفانه شماری از افراد با سوی تعبير از صحبت‌های روز شنبه رییس‌جمهور در صدد مغشوش کردن افكار عامه هستند. اشاره به کلمه‌ی چادر در صحبت روز گذشته با استفاده از تعابیر رایج محلی بوده و به هیچ وجه به قصد اهانت به مقام شامخ زنان کشور نبوده و نیست. با این‌هم، اگر احساسات زنان کشور از آن تعبیر متاثر شده باشد، رییس جمهور از آنان معذرت می‌خواهد.”

اعلامیه هم‌چنان گفته است که رییس جمهور از حامیان حقوق زنان بوده و در راستای حفظ و تقویت جایگاه‌شان همواره تلاش کرده و کارهای زیادی را در سه سال گذشته در این عرصه انجام داده است.

رییس جمهور غنی روز گذشته در جریان سخنانش در وزارت دفاع ملی با اشاره به متهم کردن شماری از مقام‌های حکومت به حمایت از گروه‌ هراس افگن داعش، گفت: “هرکس که ادعا دارد که یک عضو عالی رتبه‌ی حکومت با داعش همراه است در دادگاه ادعای خود را ثابت کند در غیر آن چادر بپوشند.”

بعد از اظهارات رئیس جمهور فوزیه کوفی نماینده پارلمان در فیسبوک خود نوشته است که متاسفانه بعضی از سیاستمداران پوشیدن چادر را نوعی طعنه سیاسی می داند.

حوریه مصدق پژوهشگر عفو بين الملل نیز در واکنش به اظهارات آقای غنی گفته است “تاسف است به حال رییس جمهوري كه دوکتورای انسان شناسی دارد و با نشاندن بی بی گل در صف اول می خواهد اکت آدم هایی را که گویا به تساوی حقوق مرد و زن باور دارد، می كند. رييس جمهور ثابت ساخت که درس و تعلیم از یک متحجر انسان بهتری نمی سازد و زندگی و کار در غرب و اروپا نمى تواند طرز فکر قرون وسطی یک فرد را که با آن زاده و بزرگ شده است، را تغیر بدهد.

اظهارات روز گذشته رئیس جمهور واکنش های تندی را در بین مردم در شبکه های اجتماعی در پی داشته است.

نظرات(۰ دیدگاه)

نظر شما چیست؟